HELENA RUBINSTEIN – Lash Queen Feline Extravaganza Mascara

Dit is een langer wordende en verdikkende mascara. De cosmetische geschenken wimpers met volume. Het merk belooft dat de mascara een extreme oogmake-up geeft, een visitekaartje van een moderne vrouw. Ik vraag me gewoon af of er een meisje is dat overdreven make-up verlangt. Ontworpen door het merk, zou de formule een intensieve verdikking en opvallende uitbreiding moeten opleveren. Lash Queen Feline Extravaganza is gemaakt voor de diepe, intense en charmante kattenogen. Echter, gecoat met de Helena Rubinstein-mascara, zijn de wimpers niet zo mooi als het merk belooft.

Ontwerp

Een zwarte tube met gouden luipaarden maakt de mascara anders dan andere producten. Geeft de wildverpakking de wilde inhoud weer? Ik betwijfel het. Een goedkopere versie van Lash Queen verdikking en geeft krulende effecten in verschillende kleuren (gouden buis, zwarte vlekken). Onthoud dat het erom gaat dat je het juiste product koopt.

Ingrediënten

Lash Queen Feline Extravaganza is een nieuwe versie in deze mascara serie. De formule is verrijkt met glycerol en jojoba-olie die zorgt voor zeer delicate eigenschappen van de wimper behandeling. Jammer dat deze niet bij ieders voorkeur past, wat is een mascara die de moeite waard is om te onthouden.

Applicator

Een zeer brede borstel is ontworpen voor het effect van verhoogd volume na de allereerste laag. De borstel is heel gemakkelijk te bedienen, maar zoals ik al heb genoemd geef de voorkeur aan siliconen borstels en het is een beetje vervelend dat Helena Rubinstein-mascara’s worden geleverd met applicators met zachte haren. Ze werken niet goed voor mijn wimpers; zonder een extra kam verlaat de mascara massa’s mijn wimpers. Vanzelfsprekend betekent het niet dat het zo zal zijn op jouw wimpers. Aan de andere kant, zou ik Lash Queen Feline Extravaganza niet aanbevelen aan meisjes met kleine ogen en korte wimpers; de applicator is erg groot, dus het aanbrengen van de mascara lijkt onmogelijk. Dat is alles wat ik over de borstel kan zeggen.

Effecten

De actie van het product is het belangrijkste. Effecten vertellen ons of het een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft of dat we moeten blijven zoeken. Voor mij is Lash Queen Feline Extravaganza die prijs niet waard. Toch zijn mijn wimpers na één laag veel dikker (wat meestal genoeg is, althans in mijn geval). De toepassing van Helena Rubinstein-mascara is probleemloos; het is alsof het de wimpers omhult met intens zwarte kleurstof. Jammer, dat het na verloop van tijd begint met te klonters, uitvegen op oogleden, vlokt op de wangen en vervagende kleuren na een dag dragen. Het effect is vrij langdurig, maar hier is de slechte kant van het verhaal; het verwijderen van de mascara is erg problematisch. Het is net als het verwijderen van een waterdicht product. Oliën, melk en bi-fase vloeistoffen mislukken. Mijn ogen zijn altijd kapot na het verwijderen van Lash Queen Feline. Men moet gewoon wennen aan een paar tekortkomingen van het product of krijg een betere mascara kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *