DIOR – Diorshow Extase Mascara

Diorshow Extase Mascara wordt is de instant-mascara voor een overmaat aan volume te noemen. Het product moet een spectaculair volume afgeven en de wimpers verdikken na slechts één veeg van de borstel. Diorshow Extase zorgt voor vollere en langere wimpers; hun diepte wordt bepaald door het sterke zwarte pigment. De mascara bedekt elke wimper en geeft het effect van geplooid en gevormde wimpers af. Een verleidelijke look is het resultaat van het coaten van de wimpers met Diorshow Extase.

Design

De luxe Diorshow Extase wordt geleverd in luxueuze, gouden buis. Een eenvoudige, gespiegelde verpakking met logo op de achterkant en de naam van de mascara. Het ziet er fancy uit op elke kaptafel. De bovenkant is versierd met CD-letters en de initialen van de oprichter van het modehuis. De buis is esthetisch, solide en duurzaam.

Ingrediënten

Diorshow Extase Mascara is een formule die is gebaseerd op drie basiselementen van hoge kwaliteit. Metamorfose poeder heeft verdikkende eigenschappen en heeft als doel het volume te verhogen (zelfs met 50%). De zwarte Parel-pigmenten geven de wimpers een intens zwarte kleur en geven bovendien het 3D-effect dankzij de bolvormigheid van parels. Diorshow Extase-formule is verrijkt met de SR38, gepatenteerd door het merk. Het ingrediënt brengt de volheid en regeneratie op hetzelfde moment. De stof heeft een conditionerende werking.

Applicator

De Diorshow Extase-borstel is geïnspireerd op de meerdere laagse jurken van Dior. De couture-design borstel bestaat uit twee soorten vezels. De elastomere zwarte vezels werken als een kam en scheiden de wimpers. In het begin liet de mascara geen klontjes achter op mijn wimpers. De gouden, nylon, uiterst delicate vezels zorgen voor verdikking en verlenging van de wimpers door grote hoeveelheden mascara aan te brengen. Ik vermoed dat deze vezels na een tijdje gebruik te veel van het product oppikken. Dat is de reden waarom de tweede en elke andere laag de wimpertjes klonterig maakt. Als één laag Diorshow Extase genoeg voor je is, ga ervoor!

Effecten

De intense zwartheid is het eerste en belangrijkste voordeel dat in me opkomt als ik denk aan Diorshow Extase. De mascara zorgt voor een echt diepzwarte schaduw zonder het matte effect. Het product van Dior is vlekvrij en ik heb geen verschilvering opgemerkt, zelfs na een dag slijtage. Diorshow Extase Mascara heeft een duurzame slijtage formule en verdient daarom gewaardeerd te worden. Zoals ik al zei, kan de mascara de wimpers aan elkaar laten plakken. Het komt zowel door een niet-overeenkomende borstel als door een te waterige formule. De mascara droogt heel langzaam, dus je moet even wachten nadat je de borstel uit de tube hebt gehaald voordat je het product gaat aanbrengen. Diorshow mascara verhardt min of meer na een maand gebruik en je moet het regelmatig vervangen (zonder de tube af te maken), wat nogal problematisch is gezien de prijs. Als het gaat om de effecten, vind ik ze leuk, maar om eerlijk te zijn, ben ik niet veeleisend. Mijn natuurlijke wimpers zijn lang, dus een intense zwarte tint is genoeg voor een mooie definitie. Dior-mascara verhoogt het volume en voegt verbazingwekkende verdikking toe. Het maakt de wimpers sterker bij regelmatig gebruik. Ik heb wel eens gehoord dat Diorshow Extase een volle fan is van wimpers. Ik heb dat niet op mijn wimpers opgemerkt maar toch het effect is bevredigend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *