Mascara voor LASHCODE

Het is een professionele, langer wordende en verdikkende mascara verrijkt met wimperverhogende ingrediënten. Lashcode opent nieuwe mogelijkheden in make-up. Het is ontworpen voor vrouwen en het wordt ook door hen aanbevolen. Een paar maanden op de markt waren genoeg om enthousiaste recensies te krijgen en naar de top van de ranglijst te springen. Lashcode Mascara is ongeëvenaard als het gaat om het effect van maximaal gedefinieerde en volumineuze wimpers.

Ontwerp

Theoretisch gezien is de verpakking niet het belangrijkste, maar het is eigenlijk het eerste waar we naar kijken. Lashcode is een zeer smaakvolle mascara. Een buis met een optimale vorm en grijze schaduw ziet er prachtig uit op de kaptafel. De fles is niet glanzend, dus er zijn geen sporen meer op. De mascara is slechts in één versie beschikbaar.

Ingrediënten

Ik zou gedurende lange uren over de componenten van Lashcode kunnen schrijven. Voor mij is het een mascara die de beste ingrediëntenlijst heeft. Laat me uitleggen waarom; we beginnen met de kleur; de inbegrepen pigmenten. Om preciezer te zijn, er is slechts één ultrazwart mineraal pigment dat Lashcode tot een maximaal verzadigde mascara maakt. Het pigment is veilig en heeft zachte conditionerende eigenschappen. Voeding, vocht en herstel worden geleverd door vitaminen en plantenextracten zoals baikalin, tarwescheuten, sojasch ten, vitamine E, pro-vitamine B5 en arginine. Wanneer we natuurlijke, plantaardige was toevoegen, krijgen we een beeld van een echt geweldige mascara die tegelijkertijd een verbluffende oogmake-up en wimperverzorging geeft.

Applicator

Een andere winnende zet van Lashcode is verbonden met een eenvoudige applicator die maximale effectiviteit verbergt. De borstel is gemaakt van delicate siliconen, dus de borstel is elastisch en past ideaal bij de oogvorm. De borstelharen hebben een optimale lengte, hun hoeveelheid en opstelling kammen gemakkelijk door de wimpers en bedekken ze met de perfecte hoeveelheid mascara zonder klontjes of uitstrijkjes. De Lashcode-borstel is aan de boven- en onderkant versmald zodat we moeiteloos in de hoeken van het oog kunnen manoeuvreren. Het smeren van deze mascara op oogleden of onder de ogen is eenvoudigweg onmogelijk. Geloof me, ik probeerde het. De applicator heeft simpelweg gewonnen.

Effecten

De combinatie van een fluwelen en briljant samengestelde formule met een perfecte spiraalvormige borstel is een belofte van succes en die belofte wordt vervuld! Ik weet wat ik zeg omdat ik de recensies heb opgezocht en Lashcode nu al meer dan een maand gebruik. Het heeft me nog niet in de steek gelaten en het lijkt erop dat deze mascara me nooit teleur zal stellen. Het is magie voor je wimpers, het geeft extensie, verdikking, een volumestoot, krul en verbeterde kleur. Eén laag Lashcode is voldoende voor een perfecte wimper definitie. Deze mascara vormt wimpers op een buitengewone manier, wat volume en elasticiteit toevoegt en de ogen aantrekkelijker maakt, waar we altijd al naar hebben verlangt. Is dat alles? Natuurlijk niet. Daarnaast heeft Lashcode Mascara ook conditionerende eigenschappen. Het product maakt gebruik van de absorptie van de wimpers; het vermogen om externe stoffen te absorberen. Dus, terwijl we Lashcode op onze wimpers dragen, zorgt de mascara voor hen. Het voedt, hydrateert, regenereert, versterkt en verhoogt de elasticiteit. Op lange termijn kan het zelfs de wimpergroei verbeteren en het uitvallen minimaliseren. Toch is het belangrijkste ding dat de mascara een dagelijkse make-up must-have is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *