Moeiteloze manieren om lang en volle 3D-wimpers te krijgen

Hoe kom je aan lange wimpers? Uiteraard kan je wimper extensions laten zetten door een schoonheidsspecialiste. Zo’n handige oplossing klinkt verleidelijk, maar er is één belangrijk punt dat moet worden vermeld – onze natuurlijke wimpers kunnen niet goed tegen neppers. Daar worden ze kwetsbaar van, raken vol met lijm en belast met kunststoffen. De wimperkrul verdwijnt langzaam en wordt na iedere nieuwe sessie minder. Maar hoe krijg je dan prachtige en lange wimpers? Ontdek eenvoudige en effectieve manieren om te genieten van het effect van multi wimpers.

Simpele manieren om lange en volumineuze wimpers te krijgen

1. Voedingsstofrijke mascara

Het is eigenlijk een van de makkelijkste en beste manieren om gigantische wimpers te krijgen. Mascara die net zoveel voedt als dat het het uiterlijk verbetert? Dat is niet alleen maar een gerucht…. het is een feit!

De hele blogosfeer praat over mascara’s die werken met de kracht van hoogwaardige, beproefde en regenererende ingrediënten die de wimpers versterken en herstellen.

We brengen elke dag mascara aan op kleine haartjes – waarom zouden we ze niet tegelijkertijd voeden? Een goede mascara werkt als een wimpelserum, voorkomt dat de wimpers uitvallen en stimuleert zelfs de groei. Het is een echte revolutie in de wereld van de make-up producten!

2. Oliebehandeling voor wimpers

Je moet gehoord hebben van een behandeling met haarolie en misschien doet je dit zelf ook wel eens. Als je de voordelen en de versterkende kracht van natuurlijke oliën kent dan moet je ook weten dat ze hetzelfde werken op je wimpers: ze fixeren niet alleen de interne structuren, maar stimuleren ook de werking van de haarvaten, verbeteren de kleur van je wimpers en beschermen ze tegen schadelijke externe elementen.

Om je wimpers te behandelen, doe je gewon wat natuurlijke koudgeperste olie van jouw voorkeur (bv. amandelolie, ricinusolie, jojoba-olie) op een oud (schoon!) mascaraborsteltje. In plaats van de borstel kun je ook een tandenborstel, een wattenschijfje of…. vinger gebruiken.

Natuurlijke oliën werken veel langzamer dan een voedende mascara of een wimperserum. Toch zijn regelmaat en doorzettingsvermogen de moeite waard – na een paar maanden zullen je wimpers donkerder, sterker en dichter zijn.

3. Lippenbalsem voor…. wimpers?

Een beschermende balsem is niets anders dan gecondenseerde natuurlijke was en olie. Als je het wilt gebruiken om je wimpers te voeden – kies dan voor balsems met een natuurlijke, goed ontworpen samenstelling, een die rijk is aan natuurlijke oliën, wassen, plantenextracten, vitaminen, honing en eiwitten. Deze stoffen hebben ook voor de wimpers een goede conditionerende werking – na een langer en regelmatig gebruik geven ze het effect van lange, volumineuze multi-wimpers.

Hoe voeden we de wimpers met een natuurlijke lippenbalsem? Doe een deel van het product op een schone mascaraborstel of tandenborstel en haal het door de wimpers. Trakteer ze op dit soort voedende impulsen om te genieten van het effect van grote wimpers.

4. Wimper groeiserum

Het is de krachtigste manier om de groei van de wimpers te voeden en te versnellen. Als je droomt van dikke, ultra-zwarte, sterke, 3D wimpers die tot de hemel rijken, dan zal je aangenaam verrast worden door het resultaat dat een wimper serum je biedt.

Dit is een kleurloos serum met een klein eyeliner borsteltje. Je brengt het uitsluitend aan op de wimperwortels en geeft het een paar seconden de tijd om te absorberen in de huid en de haarvaten te bereiken. Het serum laat je wimpers niet te snel uitvallen: hierdoor hebben ze langer de tijd om te groeien en de maximale lengte te bereiken, terwijl ze tegelijkertijd een volumestimulans krijgen.

5. Groene thee voor de wimpers

De 5 uur is theetijd voor je wimpers! Groene thee is een rijke bron van polyfenolen en flavonoïden die de wimpers versterken en voedingsstoffen leveren. Ze hebben een anti-verouderingseffect en houden vocht binnen. Groene thee gaat je redden van wimperverlies, wimperbreuk en schade.

Groene thee is heel makkelijk op de wimpers aan te brengen: 2 tot 3 zakjes groene thee laten intrekken of losse bladthee gebruiken en een sterk brouwsel mee te trekken. Aanbrengen op de wimpers met een mascaraborsteltje. Na een maand zul je al duidelijk sterkere en uitbundigere wimpers zien.

TIP! Je kunt verschillende wimpers voedende behandelingen mengen om de effecten te verbeteren. Voel je vrij om groene thee te verrijken met bijvoorbeeld een druppel natuurlijke olie en breng het mengsel aan op wimpers en wenkbrauwen. Versterk je wimperlijn dagelijks met mascara die een beetje als serum werkt. Als je snel resultaat wilt dan moet je gaan voor een pro wimpelserum dat gecondenseerd is en de zwakste haarvaten van de wimpers voedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *